Mehmet Fındıkcı, " Avni Aker’de Karabükspor karşısında Trabzonspor’umuzu yalnız bıraktığımız için çok üzgünüm.  Bizler tribünde olsa idik, hakem maçın skorunu böyle etkileyemezdi. Galatasaray maçında İstanbul basını tarafından büyük olaylar olmuş gibi gösterildi. Ama o maçta iki kişinin fevri davranışı vardı. Bizler olsun diğer taraftar grup liderlerimiz olsun bu yaşanan olayların önüne her ne kadar geçmek istesek de, bazen birkaç kişinin yaptığı şeye engel olamıyoruz. Trabzonspor’u Avni Aker’de yalnız bıraktığımızda hakemler tarafından nasıl rahatlıkla doğrandığını bütün taraftarımız gördü. Sahaya yabancı madde atarak Avni Aker’in kapanmasına sebep olan taraftarımız, ceza yediğimiz Karabükspor maçında hakemin 2 metre ofsaytı vermeyerek rakibin attığı gol sonrasında tribünlerden en ufak tepkinin olmadığını gördü. Avni Aker’de tepkilerimizi mantıklı bir şekilde göstermeliyiz... Sesimiz kesilene kadar bağırmalı bütün Türkiye’ye tribün dersi vermeli Avni Aker’de kulübümüzün ceza alacağı davranışlardan uzak durmalıyız. Evet bende Trabzonspor’un yenen hakları aklıma geldikçe kızıyorum, öfkeleniyorum. Kafamı duvarlara vurasım geliyor. Ama keskin sirke küpüne zarar veriyor. Karabükspor karşılaşmasında bunu bütün taraftarımızın da gördüğüne inanıyorum. Ben Avni Aker’de her maç üç tane atlet değiştiriyorum. Döktüğüm terin hatırına taraftarlarımızdan tek bir şey istiyorum. Avni Aker tribünleri içerisinde takımımıza zarar verecek her hangi bir şey yapmayın… " şeklinde konuştu.

Karabükspor maçına kadar böyle bir açıklama yapmayan Fıkdıkcı, " Bugüne kadar bende sessiz kaldım bu konuda, bu yüzden hatamı kabul ediyorum." diyerek kendisinin de suçlu olduğunu söyledi.

Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkcı, "Pireyi deve yapan Trabzonspor düşmanlarına inat, Avni Aker’i sesimizle cehenneme çevirmeye var mısınız?

Haklıyken haksız duruma düşmemek için onurlu mücadelemizi şerefli bir şekilde sürdürmeliyiz…" diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim