Trabzonspor’da yönetim kurulu toplantılarına 3 kere üst üste mazeretsiz olarak katılmadığı gerekçesi ile yönetim kurulu üyeliğinden çekilmiş sayılan Muhammet (Engin) Kara, konuyla ilgili açıklama yaptı. 

Trabzonspor Yönetim Kurulunun üst üste 3 kez toplanmadığını savunan Kara, “üç toplantıya katılmayınca yönetim kurulundan ihraç edile biliniyorsa önce başkanın ihraç edilmesi gerekir” dedi. 

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na sert sözlerle yüklenmeye devam eden Kara, “Sayın başkan bu zamana kadar acaba üç toplantıya üst üste katılmış mı? Bu yönetim kurulu göreve geldikten sonra gündem maddeleri doğrultusunda ne zaman toplanmış ve neler yapılması gerektiği konusunda düşünce birliğine varmış?"  diye konuştu. 

Başkan Hacıosmanoğlu’nun kulübü tek başına yönettiğini ve kimseye danışmadığını iddia eden Kara, Trabzonspor yönetim kurulunun ancak maç günleri bir araya geldiğini savundu. 

Kara, “Bunun dışında hangi toplantılar yapılmış da bizler bilmiyoruz? Görevdeki arkadaşlarımız da bunun bilincinde. Bana toplantılarla ilgili bir tebligat yapılmadı. Ben yasal hakkımı kullanarak bu konunun oldu bittiye gelmesine izin vermeyeceğim. Sonuna kadar gideceğim"  dedi.