GÜNDEME GELDİ

Teknik Patron Rıza Çalımbay ile sezon sonunda yolları ayıracak olan Bordo-Mavili yönetimin taraftarların yüzünü güldürecek bir plan üzerinde çalışma içerisinde olduğu öğrenildi. Ekonomik anlamda büyük bir sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibi yerli teknik adam ile yola devam etmeyi benimserken bunun için sürpriz bir ikili gündeme geldi.

TARAFTAR OLUMLU

Geçmişte Trabzonspor forması altında birbiriyle uyumu ile dikkatleri üzerine çeken ve Bordo-Mavili  taraftarların sevgilisi haline gelen Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz ikilisine takımı emanet etmek için yönetimin kollarını sıvadığı belirtildi. Her iki oyuncuyu göreve getirmeyi kafasına koyan Trabzonspor yönetiminin bu hamlesi de taraftarlarca olumlu karşılanıyor.

ONLARDA İSTİYOR

Kendi değerlerine şans verilmesi konusunda hem fikir olunurken Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz’e bir şans verilmesi konusunda kararlı olan yönetimin iki isimle dirsek temasına da geçtiği bilgisine ulaşıldı. Fatih ve Gökdeniz’in de Trabzonspor çatısı altında yeniden olmaktan büyük bir mutluluk duyacağını yönetime mesaj verirken sezon bitiminde bu planın hayata geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Karadeniz Gazetesi