Yönetim tarafından futbolun bütün kategorilerinin başı ve sorumlusu olarak atanan Ünal Karaman, Malouda ve Bosingwa transferinden sonradan haberdar olduğu konuşuluyor. Celuska’nın kiralık gönderilmesi için fikrinin alınmaması da bardağı taşıran damla oldu.

İşte Ünal Karaman’ın sıkıntıları

- Malouda ve Bosingwa’nın transferlerinde vizesi yok

- ‘Batuhan’ı kazanırız’ demesine rağmen golcü arayışlarına anlam veremiyor

- Celustka’nın kiralık gönderilmesi konusunda fikrinin alınmaması keyfini kaçırdı

- 1461 ve diğer alt yapı takımlarına yapılan atamalar ve transferlerle ilgilenememesi bu alanda yetkisini etkisizleştiriyor

HERŞEY NORMALMİŞ GİBİ AMA!

Günebakış'ın haberine göre, Ünal Karaman futbolun patronu ve tek yetkilisi olarak Trabzonspor’a geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ‘beni ve yönetimi artık transferlerde görmeyeceksiniz’ diye açıklama yaptı ancak son iki yıldız transferi ile golcü arayışlarında başkan ve yönetim ilkelerini rafa kaldırdı. Ünal Karaman’ın bu transferlerden ne haberinin olduğu ne de görüşünün alındığı konuşuluyor. Malouda ve Bosingwa transferlerinden haberi olmadığı iddia edilen Karaman’ın, Celustka’nın kiralık gönderilmesi konusundan da fikrinin alınmadığı konuşuluyor.

KARAMAN SABREDİYOR

Ünal Karaman, yakın dostlarıyla görev ve sorumluluk alanları ile ilgili sıkıntısını paylaşırken yaşananların yönetimin iyi niyetinden kaynaklandığını da söylüyor. Karaman ilk kez Trabzonspor’da hayata geçen bu uygulamanın işleyişinde çıkan sıkıntıları sorun etmiyor ancak, serzenişleri de yok değil. Karaman’ın, transferler bittiğinde ve takım oturduğunda futbolun bütün kategorilerinde yetki ve sorumluluğunu hissettireceği belirtiliyor.
Editör: TE Bilişim