Bursaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, 3-2 kazandıkları Trabzonspor karşılaşması sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Karaman, "Erken bir gol attık. Bizim için büyük bir avantajdı. Sonra iki gol yedik. Kendi kendimize analiz edip ders verecek nitelikte iki tane gol yedik. Öne geçip, sonra 2-1 geriden 3-2'ye çevirmek kolay değil. Bu açıdan takımı tebrik etmek gerekir" ifadelerini kullandı.

Önemli bir galibiyet kazandıklarını belirten teknik adam "İkinci yarı farklı bir maç oldu. Taktik oynadık. İkinci yarının belli bölümlerinde hakimiyet kurmaya çalıştılar, biz elimizdeki mevcut kadronun olmayışı nedeniyle hem oyunu kurmak, hem de pozisyon bulursak onu kullanmak üzerine oynadık. Oyunu kontrol altına aldıktan sonra 1-2 de pozisyon bulduk. Biz mağlup olsak bizim açımızdan, Trabzon mağlubiyet alsa onlar açısından lig karışacaktı. Önemli 3 puan aldık, oyuncularımızı kutluyorum." dedi.

Maçta taktiksel olarak değişikliklere gittiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı "F.Bahçe maçında tek forvet ile, bugün çift forvet ile oynadık. Golden sonra mağlubiyet bizi farklı bir dizilişe itti. Zaman zaman düşündüklerimiz oldu. Trabzonspor'da gerçekten Alanzinho, Colman oynadığı zaman oyuna hükmedebilen oyuncular. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim