Kongre sürecinin en hareketli isimlerinden genç iş adamı Emre Aksoy, UEFA kararını " Beklenen bir kara oldu ama bizim için en önemli olan şerefimizle aldığımız kupanın müzemize teslimidir." dedi.

ÖNEMLİ UYARI

2010-2011 yılında TFF'nin verdiği karar ile maddi ve manevi zarara uğrayan Trabzonspor, CAS'ın verdiği karar sonrası haklılığını onaylamış oldu. Genç iş adamı Emre Aksoy," Şike suçuna karışanların alacağı cezaların yanı sıra, bu süreçte Trabzonspor'un maddi ve manevi olarak büyük zararı olmuştur. CAS kararının ardından zararımızında giderilmesi için başvurular yapılmalı."dedi.

Emre Aksoy, "Trabzonspor'un yaptığı yanlış transferlerin çoğunluğu bir anda Şampiyonlar Ligi'ne katılmasından dolayı oldu. Kararın zamanında verilmemesi nedeniyle bir çok futbolcu elimizde gittiği de kesindir. Ortada yapılan bir şike var. Bunun zararını Trabzonspor çekmemeli. " diyerek sözlerine devam etti.

Aksoy, ayrıca Şampiyonlar Ligi'nden elenen Fenerbahçe'nin bu sezon yoluna devam etmesi gerektiğini söylerken, yediği cezanın önümüzdeki yıldan itibaren uygulanması gerektiğini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim