Çünkü ‘Kral’ böyle bir öneriyle kendisine gelinmesi halinde ‘Hayır’ diyecek ve başka teklifleri değerlendirecek

YÖNETİMİN PLANI BAŞKA

Trabzonspor’da Mustafa Akçay’ın görevden istifa etmesinin ardından, zorunlu olarak teknik sorumluluk görevine getirilen Hami Mandıralı daha sonraki uygulamaları ve takımın genel olarak başarı grafiğini yükseltip, futbol olarak da belli bir düzeyin üzerine çıkmasıyla birlikte yıldızı parlamıştı. Akli-Selim herkes, gelecek sezon da takımın başında Hami Mandıralı’nın kalması gerektiğini söylüyor. ‘Kral’ ile uzun soluklu bir sözleşme yapılması önerisinde bulunuyor. Özellikle yabancı teknik adamlarla birlikte kulübün kaybettiği zamanlar hatırlatılıyor, bunların yaptırdığı yanlış transferlerle birlikte ekonomik ve kurumsal felaketlerin nasıl da kulübü batırdığını hatırlatıyorlar.

 HAMİ ‘HAYIR’ DİYECEK

Kamuoyunun tüm bu arzu ve baskısına karşın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yabancı teknik direktör üzerinde durduğu dile getiriliyor, Vahid Halilhodzic ismi ısıtılmaya çalışılıyor. Bu arada da, “Takımın başına dünya çapında bir teknik adam geçirelim, Hami Mandıralı yardımcısı olsun. O teknik adam görevi bıraktığında, Hami de sonrasında tek yetkili olarak işine devam etsin” diyen yöneticiler dikkat çekiyor. Hami Mandıralı’nın böyle bir öneri karşısında nasıl bir tutum takınacağı ise merakla bekleniyor. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı’ya yakın kaynaklar, ‘stepne’ rolü önerisinin olması halinde alınacak tek yanıtın, ‘Kesinlikle hayır’ olduğunu dile getiriyorlar.

DİPLOMA SİTEMİ ETTİ

Hami Mandıralı’nın böyle bir durumda kendisine başka kulüplerden gelen teklifleri değerlendireceği, bu arada Pro-Lisansını alacağı ve Trabzonspor’un başına geçeceği yeni bir olanağı bekleyeceğini ifade ediyorlar. Mandıralı’nın yakın çevresine dert yanarken, , “Yaşım 46 oldu, bana hala genç diyorlar. Futbolu en üst seviyede oynadım. Milli takımlarda görevler yaptım. Trabzonspor’da da işimi iyi yaptığımı düşünüyorum. Pro-Lisansımı sorun ediyorlar. Bana iyi gözle bakanlar, bunu sorun etmezler. Zaten federasyon bir kurs açar ve diplomamı da alırım. Sorun da ortadan kalkar. Ama kötü gözle bakanlar ve öpmeye niyeti olmayanlar, ‘yanağın nerede?’ diye sorarlar.

Kaynak: KUZEYEKSPRESS
Editör: TE Bilişim