Trabzonspor’a gönül vermiş ve "Temiz Futbol güzel oyun" sloganıyla yola çıkmış olan Joganita ile Tvbordomavi, "kardeş takım Şanlıurfaspor" adlı belgeseli, bugün Trabzon Sanatevi'nde, spor ve sanatseverlerin beğenisine sundu.


Geçtiğimiz sezon büyük bir başarı göstererek adını 1461 Trabzon gibi Bank Asya Ligine yazdıran Şanlıurfaspor ile kardeşlik, hazırlanan bu belgeselle pekiştirildi. 




Yaklaşık 30 dakika süren mini belgeselde Şanlıurfaspor’un geçtiğimiz sezon kazandığı başarılar, sanatsal bir sunum ile izleyicilere aktarıldı.



Trabzonspor Divan Kurulu üyeleri Cafer Hazaroğlu ve Nadir Saral'ın yanında Fotomaç Gazetesi yazarı Hakan Kulaçoğlu, şike sürecinin Trabzonspor tarafındaki hukuk kahramanları Nusret Yılmaz ile Hakan Orhan da belgeseli izleyenler arasındaydı. Sabah Gazetesi bölge temsilcisi Ulaş Özdemir, Trabzonspor Dergisi genel yayın yönetmeni Serdal Şahin gibi medyanın önemli isimlerinin katıldığı programa Trabzonspor taraftar gruplarından VİRA ve TAYFA da katıldı.



Belgeselde, kulüp Başkanı ve yöneticilerinin görüşleri alındı ve Trabzonspor adına dostluk mesajları yayımlandı. Joganita ve Tvbordomavi yöneticilerinin bir araya gelerek büyük bir emek harcadığı bu proje izleyenler tarafından büyük alkış aldı.