İsmail Kartal'dan camiaya mesaj! Fenerbahçe Teknik Direktörü Saracoğlu Stadı'nda hakemler sayesinde maçları kazandıkları iddialarına tepki gösterdi.

Sarı-Lacivertli hoca, "Biz yaşadığımız bütün olumsuzluklara rağmen yıkılmadık ayaktayız ve her zaman dik durmaya çalışıyoruz. Biraz objektif olmak gerekir. Her şeyin altında birşey aramanın anlamı yok. Bir de bu açıklamalar alışkanlık haline geldi. Her maç sonrası, 'Biz Fenerbahçe'den değil hakemlerden korkuyoruz' deniliyor. 59 puanla lideriz ve kupada da yolumuza devam ediyoruz. Bileğimizin hakkıyla maçları kazanıyoruz. Bursaspor'u da tebrik ettim. Onlar da çok iyi oynadı. Ancak başkaları sürekli birşey arıyor. Bu şekilde Türk futbolunu bir yere getirmemiz imkansız" diye konuştu.

"TRABZONSPOR'DAN BU SONUCU BEKLİYORDUM"

Ligde 9 hafta sonra liderliği ele geçirdikleri için mutlu olduğunu dile getiren İsmail Kartal, "Ancak bu saatten sonra bu liderliği sürdürmeliyiz. Lider olunca her şey bitmiyor. Artık her şey bundan sonra başlıyor" dedi. G.Saray'ın yenilmesiyle ilgili konuşan Kartal, "Ben Trabzonspor'dan böyle bir şey bekliyordum. Benim için hiç de sürpriz olmadı" dedi.