Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Erciyesspor'a puan kaptırıp şampiyonluk yolunda ağır darbe alan Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım dün gece çıldırdı...

Locasında maçı takip edenFenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım maç boyunca yerinde duramadı.

Takımı Aziz Yıldırım'ınkurduğu yönde yapılan iddiaların yanı sıra dün geceki görüntüler yeni bir tartışmayı beraberinde getireceğe benziyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın taktiğinden ve oyuncu tercihlerinden memnun kalmayan Aziz Yıldırım, cep telefonuyla kulubeyi arayıp talimat verdi. 

Aziz Yıldırım, İdari Menajer Hasan Çetinkaya'yı cepten arayarak İsmail Kartal'a taktik verdi. Daha sonra telefon konuşmasını bitiren Hasan Çetinkaya, İsmail Kartal'ın yanına gidip Aziz Yıldırım'ın taktiğini söylüyor. Bu 'cepten taktik' saniye saniye görüntülenirkenAziz Yıldırım'ın takım üzerindeki etkisini apaçık gözler önüne serdi. 

İSMAİL KARTAL ALDIĞI TAKTİKLERİ BİR BİR UYGULADI!

Takım içindeki ağırlığı her zaman tartışılan teknik direktör İsmail Kartal'ın gelecek sezon takımın başında kalmasının zor olduğu Fenerbahçe'nin yeni hoca arayışında olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın maçtan sonra kaybedilen 2 puanın gerginliğiyle soyunma odasına indiği öğrenildi. Bir hayli sinirli ve üzgün olduğu belirtilenAziz Yıldırım'ın futbolculara motive edici konuşmalar yaptığı ifade ediliyor. 

ÇETİNKAYA İLE CEPTEN KONUŞUYOR !

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, maçın oynandığı sırada Kulübün İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'yı cep telefonundan arıyor. Telefonda Yıldırım'dan taktiği kapan Çetinkaya, hemen İsmail Kartal'a iletiyor. 

MAÇTAN SONRA AŞAĞIYA İNDİ!

Maç boyunca İsmail Kartal'a Hasan Çetinkaya aracılığıyla taktik veren ve oyuncu değişikliklerinde birebir etkisi olan Aziz Yıldırım, maçtan sonra da dayanamayıp soluğu soyunma odasında aldı. Bir hayli kızgın olduğu gözlenen Yıldırım'ın, oyuncuları motive edici konuşma yaptığı öğrenildi. 

Kaynak: Takvim / Mustafa Nacar