KayserisporFan yöneticisi Mustafa Yalçıntaş, "Olayların tek sorumlusu Kayserispor taraftarıdır 2 sebebi var 1) Kupa maçımızdan kalan olayların husumeti... 2) Maçtan önce ' Şehrimizde başka takım taraftarı istemiyoruz' yürüyüşü yaptık, organizasyon HİLTON oteli önünde tamamlandı. " şeklinde açıklama yaparak. FB TV'nin çirkin iftirasını yalanladı.

Yalçıntaş "Bu esnada otelin parkındaki F.Bahçe otobüsü taşlanmaya başlandı. Aramızda hiç bir TS li yoktu. FB otübüsüne TS yazısı otelin otoparkında yazıldı, otobüs boş iken taşlandı, hiç bir fb'li de yaralanmadı" Maçta asmak istediğimiz ' merhaba şike, pardon F.Bahçe' pankartımız bizim yönetim tarafından engellendiği için öfkelendik' Hazırladığımız pankartların haberini alan yönetimimiz bunları toplattı. Maçta sarı-kırmızı hiç bir pankart gördünüz mü? dün gece TV leri izlerken Trabzonspor adına üzüldük. Bu olayları biz yaptık, kimse bunu farklı noktalara çekmesin" diyerek sözlerini noktaladı.


TRABZONSPOR TARAFTARLARI DESTEK OLDU

Kayserispor taraftarları, Fenerbahçe'ye şikeci göndermesi yaparak pankart hazırladığını gören Trabzonspor'un Gurbetçi Gençler taraftar grubu, Kayserispor taraftarına destek oldu.

Editör: TE Bilişim