LEGİA Varşova teknik direktörü Jan Urban, Trabzonspor ile oynayacakları maçın kendileri için gruptan çıkma adına son şans olduğunu söyledi. Urban, bu nedenle maçı kazanmak için savaşacaklarını vurgulayarak, "Onun için yarın iyi bir maç oynamalıyız. Grupta puan alamadık. Kendimiz ettik, kendimiz bulduk. Yarın kazanmak için savaşacağız. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ama gol atmamız lazım. Bu bizim için en önemli bir konu" dedi....

Urban, Trabzonspor maçında kazanmak için sahaya çıkacaklarını da vurgulayarak, “Biz her maça galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Durumumuzun farkındayız. O yüzden yine de umutlu bir şekilde mücadele etmeye çalışacağız” diye konuştu. 

RZEZNİCZAK: “MAÇIN FAVORİSİ TRABZONSPOR” 

Polonyalı oyuncu Jakub Rzezniczak ise maçın favorisinin Trabzonspor olduğunu ifade ederek, “Biz de iyi oynayarak puanlar almak istiyoruz. Çok iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Taktik ve her konuda güçlü olmamız gerekiyor ama ilk başta gol atmamız lazım. Adrian ile sohbet ettik. Teknik olarak çok iyi durumda olduğunu gördüm. Yarın ciddi bir karşılaşma bekliyoruz” dedi. 

Basın toplantılarının ardından Legia Varşova, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda 15 dakikası basına açık bir antrenman gerçekleştirdi. Polonya temsilcisi antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. 
Editör: TE Bilişim