Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında yarın Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Balıkesir’e gitti. 

Devre arasında takımdan ayrılması beklenen Fatih Öztürk, maç kadrosunda yer almadı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sabah saatlerinde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdiği çalışmayla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, saat 16.15’te Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Balıkesir’e hareket etti.

Teknik direktör Ersun Yanal, 18 futbolcu bulunan Balıkesir kafilesine, Fatih Öztürk, Belkalem ve Papadopoulos’u almadı. Trabzonspor'un Afrika Uluslar Kupası için milli takımlarına davet edilen futbolcuları Constant, Waris, Yatabare ve Medjani Balıkesirspor'la oynanacak ilk yarının son maçında forma giyemeyecek.

Öte yandan, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal yabancı futbolcuların Afrika Kupası'na gitmesi nedeni ile kadroya genç futbolcu Mertcan Çam'ı dahil etti.

KİŞİSEL EŞYALAR İLE GİDİLDİ

Trabzonspor, ilk yarının son haftasında yarın Balıkesirspor ile karşılaşıyor. Deplasmanda oynanacak maç için Bordo-mavililer bugün Trabzon Havaalanından bu kente gitti. Toplamda 18 futbolcunun bulunuduğu kafilede bordo-mavili oyuncular kişisel eşyalarını da yanında götürdü. 

Oyuncuların çoğunun  yarın oynanacak maçın ardından Süper Ligin tatile girecek olmasından dolayı kafileyle birlikte Trabzon'a dönmeyeceği ve tatile ayrılacakları kaydedildi. 

Bu nedenle bavullarını da yanlarında götüren Trabzonsporlu oyuncuların Balıkesir'den kafileden ayrılarak verilen izinlerini de aileleri ile geçirecekleri ifade edildi. 

Editör: TE Bilişim