Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bir dönem formasını giydiği ve teknik adam olarak başında bulunduğu Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırı hakkında konuştu.

"TÜRKİYE BÖYLE BİR OLAYIN ALTINDAN KALKAMAZ"

Deneyimli teknik adam, vahim olayların yaşandığını belirterek, "Hafta başından beri ülkenin elektriği kesildi. İnanılmaz olaylar yaşandı, savcımız katledildi, sonrasında emniyete yapılan saldırı ve Fenerbahçe olayı. Enteresan olaylar oluyor. Büyük bir şans eseri neticesinde Fenerbahçe'ye bir şey olmadı. Türkiye böyle bir olayın altından kalkılamaz" dedi.

"TRABZONSPORLULARA DA YAZIK"

Bu olayların Trabzonspor'a da zarar verdiğini belirten Aykut Kocaman, "Artık insanlarda hiç mi vicdan kalmadı? Fenerbahçe'ye değil, Türkiye'ye geçmiş olsun demek lazım. Ateş düştüğü yere yakıyor ama camiaya ve Türk futboluna geçmiş olsun. Trabzonsporlulara da yazık. Bunu kim organize ettiyse yazıklar olsun demekten başka bir şey elden gelmiyor" diye konuştu.

KOCAMAN'DAN ALTINORDU'YA TEBRİK

Açıklamalarına devam eden Kocaman, "Bunlara bir şey ilave etmek boynumun borcu gibi gözüküyor. Bizim beceremediklerimizi Altınordu yapıyor, olağanüstü işler yapıyor. Dünya çapında U12 turnuvası yapan Altınordu'yu kutluyorum" yorumunu yaptı.