Köksal Güney, "Sayın Başbakanımız maçımıza geldi. Bitiş düdüğünden sonra da futbolcularımızı tebrik etti ve destek verdi. Başbakanımızın bizi takdir etmesiyle sevindik. Kendisine teşekkür ediyoruz." Dedi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Varşova maçının sonunda soyunma odasına kadar gelip takımını tebrik etmesinin çok önemli bir davranış olduğunu belirtti. Güney, şunları söyledi: "Sayın Başbakanımız maçımıza geldi. Maçtan sonra da futbolcularımızı tebrik etti ve destek verdi. Sonuçta Avrupa'daki başarılar ülke açısından önemli. Prestij meselesi. Milli Takım'ın başarısı gibi kulüp takımlarının başarısı da ülkemizin adını duyurmak için önemli. Bize destek vermesi, bizi çok mutlu etti. Bizler de ülkemizin sporda önemli bir yere gelmesi için mücadele ediyoruz. Onların da bizi takdir etmesi, moral vermesi bizi sevindirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Sadece taraftarımızı değil, herkesi sevindirdiğimizi düşünüyoruz." 

Önemli bir zafer elde ettik 
Güney, Legia Varşova karşısında aldıkları galibiyetin hem kendilerini hem de taraftarlarını fazlasıyla mutlu ettiğini belirtirken şunları söyledi: "Avrupa'da gruplara kaldıktan sonra toplam 4 maç oynadık ve sadece Lazio ile sahamızda berabere kaldık, diğer 3 maçımızı kazandık. Legia Varşova galibiyetiyle bir üst tura çıkma yolunda önemli bir başarı elde ettiğimize inanıyoruz. Futbolcularımızı kutluyoruz. Takımımız geçen seneki kötü bir performansından sonra lig ve Avrupa'ya başlarken bir tedirginlik vardı. Futbolcuların kendilerini toparlayıp konsantre olmaları açısından birtakım kuşkularımız vardı. Ama konsantre olmaları için çok çalıştık. İyi sonuçlar da oyuncularımızın kendilerine olan güvenlerini artırdı. Daha da iyi olacağız."
Editör: TE Bilişim