Hamilelik... Çoğu anne-baba için yaşanılacak en mutlu an. Hamilelik... Bir çok insanın hayallerini süsleyen durum. Her şey böyle toz pembe değil, her olayda olduğu gibi bu olayda da madalyonun arka yüzü var. Zorla ve meşru yollardan kalınan hamileliğin ne anneye, ne çevresine, ne de doğacak çocuğa verebileceği mutluluk düşünülemez.

Türk futbolunun durumuda bundan ibarettir. ''Para bende, güç bende...'' zihniyetiyle Türk futbolu hamile bırakılmıştır. Daha öncelerden de bir çok kez hamile kalan Türk futbolunun karnı, son zamanlarda çok belirgin hale gelmiş ve hamilelik gün yüzüne çıkmıştır.

Peki Türk futbolunun bu hali ne olacak? Ben peşin peşin söyleyeyim bu çocuk düşürülmelidir, hamilelik sona erdirilmelidir. 3 Temmuz'dan bu yana, kimse cesaret edip bu çocuğu düşüremedi. Herkes meşru yoldan kalınan hamileliğe göz yumdu. Ama bu çocuk düşürülmeli. Siz bu çocuğu düşürün ki daha kimse meşru yollara başvurmasın.

Kimileride diyor ki ''Çocuk mu çocuk işte. Nasıl geldiği önemli değil. Doğsun...'' Yok öyle iş arkadaş! Mideniz bu kadar geniş olmasın. Senelerdir genişleye genişleye, midenize her şeyi atar oldunuz. Yeter artık! Meşru yolları kapatmanın zamanı geldi de geçiyor bile...

Bu çocuk düşürülmeli, Türk futbolunu hamile bırak cibilliyetsizlere cezaları verilmeli. Korkularınıza yenik düşüp, bu çocuğa dokunamıyorsunuz ama olurda bir gün biriniz cesaretini toplayıp haksızlara cezasını verirse, Türk futboluna ismi altın harflerle kazınır.

Uzun lafı kısası düşürün bu çocuğu, düşürün bu çocuğu, düşürün bu çocuğu...
                                                                               Emre VURAL
Editör: TE Bilişim