Bordo-mavili taraftarlar, Kosova Derneği'nin organizasyonuna katıldı ve "Bize her yer Trabzon" tişörtleri giydi, atkılarla şov yaptı.

Kosova'da Trabzonsporlular Derneği açılıyor. Merkezi Prizren'de olan derneğin ilk toplantısına Priştine'den de Trabzonsporlu taraftarlar katıldı. Çok sayıda Trabzonsporlu taraftarın bir araya geldiği toplantıda, derneğin çalışmaları ile ilgili istişarede bulunuldu.

Dernekle İlgili Çalışmaları Prizren Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Orhan Lopar Üstlendi Yönetim Kurulunun Belirlenmesinin Ardından Dernek Resmi Statüye Bürünmüş Olacak. Orhan Lopar Tek Rumeli Tv Kosova Temsilcisine Yaptığı Açıklamada Trabzonspor Yönetimi İle Bir Araya Gelip İstişarelerde Bulunacağını Belirtti Lopar Neden Trabzonspor Sorusuna ''Anadolu Evladı Takımı Tutar'' Şeklinde Espirili Bir Yanıt Verdi.

Toplantıya katılanlara, 'Bize Kosova da Trabzon' yazılı tişört hediye edildi. Derneğin önümüzdeki günlerde evraklarının resmi mercilere teslim edileceği belirtildi. Önümüzdeki ay açılışı gerçekleşecek olan Kosova Trabzonsporlular Derneği'nin açılışına Trabzonspor takımından yöneticilerin katılması bekleniyor. Dernek yetkilileri,kulübe davetiye göndereceklerini söylediler.

Haber: Enis Tabak - Ömer Karakaş

Haberin Videosu;