Dün akşam oynanan Trabzonspor- maçında Trabzonlu futbolcu Volkan Şen'e kendi taraftarları tarafından küfür edilmişti. Şen küfür üzerine ağlaya ağlaya sahayı terk etmişti.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na Haberedikkat'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

“Volkan'a edilen küfürü kabul etmemiz ya da mazur görmemiz mümkün değil. Öyle aşağılık bir küfrü eden de bunu mazur gören de ahlaksızdır, şerefsizdir. Küfrü eden şahıs tespit edildi, gereken yapılacak. O stada gelen herkes şunu bilsin ki o takımdaki herkes benim kardeşimdir, çocuğumdur onlara küfür ettirmem.

KÜFÜR EDİLDİ DİYE SAHAYI TERK EDEMEZSİN
Ancak Volkan'ın kendisine küfür edildi diye sahayı ağlaya ağlaya terk etmesi doğru değil. Bize de küfür ediliyor. Bırakıp gidiyor muyuz? Aynı küfürler geçen hafta Emre Belözoğlu'na da edildi. Emre sahayı mı terk etti? Tribünde bir tane kendi bilmez küfür etti diye oyunu bırakıp çıkmak benim kabul edebileceğim bir şey değil.

AYNI YOLDA YÜRÜMEM
Habertürk'te Bizim Stadyum programına da açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, Volkan Şen'in takımdan gönderileceğini belirterek "Bunu yapan oyuncunun elbette bizim yanımızda yeri yok" ifadesini kullandı.
Volkan Şen'e sert çıkışan bordo-mavililerin başkanı, "Beni tanıyan bilir, böyle bir oyuncuyla aynı yolda yürümem. Küfür ediyorlar diyerek sahadan çıkıp gitmek profesyonelliğe yakışmaz. Bunu mahalle aralarında misket oynayan çocuklar yapar. Profesyonel oyuncu öyle kelimeleri duymaz, oyununa bakar" diye konuştu.

BENDE Mİ BIRAKAYIM
Genç oyuncuyla aynı yolda yürümeyeceklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Bunlar statlarda olan şeyler. Ahlaksız biri bana küfür etse, ben de mi bırakayım? İlk defa böyle bir şey gördüm. Sahayı terk eden bir oyuncuyla benim yürümeyeceğimi herkes bilir. Bu formanın değerini, takımın büyüklüğünü bilmek bilmek lazım" diyerek konudaki tavrının net olduğunu gösterdi.
Editör: TE Bilişim