Kukesi takımı oyuncusu Julia Brahya "Trabzonspor'un güçlü ve favori bir takım olduğunu biliyoruz fakat biz de bu maçta başarılı olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda, Trabzonspor ile karşılaşacak Kukesi takımı oyuncusu Julian Brahya, "Trabzonspor'un güçlü ve favori bir takım olduğunu biliyoruz fakat biz de bu maçta başarılı olmayı hedefliyoruz" dedi.
Brahya, Kemal Stafa Stadı'nda oynanacak maçla ilgili yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un kendileri için zor bir rakip olduğunu belirtti.

Maçta, Kukesi'nin iyi bir performans sergileyeceğini ifade eden Brahya, "Trabzonspor'un güçlü ve favori bir takım olduğunu biliyoruz fakat biz de bu maçta başarılı olmayı hedefliyoruz. En önemlisi ise maçta iyi bir oyun ortaya koymaktır. Bu maçın sonucu ne olursa olsun, Kukesi takımı tarih yazmıştır. Avrupa'da 3 tur geçen, bu ülkenin ilk takımı oldu" diye konuştu.

Tiran Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada da Kukesi-Trabzonspor maçı öncesinde, statta ve çevresinde gerekli tüm tedbirlerin alındığı, taraftarların stada alınışları sırasında sıkı güvenlik kontrolünden geçirileceği belirtildi.