VOLKAN ABİ HASTANEYE KALDIRILDI
Tatilinin bir bölümünü Trabzon’da geçiren CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon’da boş durmadı. O köy senin bu köy benim, o düğün senin bu cenaze benim derken yüksek tempoya Canalioğlu’nun sağlığı da dayanamadı. Trabzon’da ziyaretlerini sürdürdüğü sırada fenalaşan Canalioğlu, hastaneye kaldırılmış. Haberzon ailesi olarak kendisine geçmiş olsun diyoruz. Çok ciddi bir rahatsızlığı söz konusu değilmiş Volkan Canalioğlu’nun.  Hava şartları ve yoğun tempodan etkilenmiş.

ADAY OL BASKISI NE YAPTIRACAK!
Seçim temaslarını kırsalda da yürüten Canalioğlu her ne kadar, “Başka Volkan abiler bulalım” dese de kapıyı açık bıraktığı da konuşuluyor. Siyasilere ve gazetecilere net olarak “aday olmayacağım” diyen Canalioğlu’nun halk ziyaretlerinde net olarak konuşmaması dikkat çekiyor. Her kesim tarafından sevilen Canalioğlu’na ciddi bir “Aday ol” baskısı var. Canalioğlu şuan tam olarak AK Parti’nin hamlelerini kestiremiyor ve buna göre hamle yapacağa benziyor. Aslında Canalioğlu, “Kaybetme ihtimali karşısında aday olmayacağım” diyor. CHP içinden Canalioğlu’na muhalif olan isimler de var. Bu isimlerin bile Canalioğlu’na “aday ol” baskısı varmış. Bu isimlerin asıl amacı ise Canalioğlu’nun yıpranması imiş. Canalioğlu şuan halk nezdinde bir politika seyrediyor. Bakalım süreç ne gösterecek. Faruk Özak’ın aday olması halinde mi aday olacak yoksa olmayacak mı zaman gösterecek.

HEDEFTE AKÇAY VAR…
Trabzonspor’un kaderi maç sonuçlarına bağlı. Yönetim bu anlamda diken üstünde. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu anlamda hedefi Teknik Direktör Mustafa Reşat Akçay. Yönetim kurulu üyelerinden ziyade Akçay ile sürekli görüşen Hacıosmanoğlu, hata affetmeyeceğini iletmiş Akçay’a. Futbolculara da özel uyarılarda bulunmuş Hacıosmanoğlu.

TARAFTAR’DAN TFF’YE VE TS’YE İHTARNAME
 CAS kararları sonrası herkes çok kısa süre içerisinde kupanın Trabzon’a geleceğini düşünüyordu ancak öyle olmadı. Başkan Hacıosmanoğlu’nun biz kupayı istemeyiz onlar versin sözleri şikecileri kollayan malum gurubun elini güçlendirdi. Zaten kupayı Trabzon’a vermek istemeyen şikeciler bu söylemden sonra daha da ipe un serdi. Başkan daha sonra gerekçeli kararı bekliyoruz, açıklaması yapmış olsa da şikecileri koruyan TFF gerekli mesajı almıştı.

İşte tüm bu yaşananlar sebebiyle Trabzonspor taraftarı hem TFF’ye hem Trabzonspor yönetimine ihtarname göndermeye hazırlanıyor.
Hatırı sayılır taraftar guruplarından biri gerekli çalışmayı yaptı. TFF’ye görevi ihmal etmek ve Trabzonspor’u zarara uğrattığı gerekçesiyle, yönetime ise görevini ihmal edip Trabzonspor’un haklarını korumadığı gerekçesiyle noter kanalıyla ihtarname çekilecek.
Aynı zamanda Mehmet Ali Aydınrlar’ın bugünkü basın açıklaması da itiraf olarak kayıtlara geçecek. Yönetimler, başkanlar veya TFF siyasi veya başka sebeplerle baskı altında kalsa da Trabzonspor taraftarı bu işin peşini bırakmayacak.

AYŞE SULA KÖSEOĞLU KEŞİFTE
AK Parti’nin kilit isimlerinden birisi olan Avukat Ayşe Köseoğlu bu kez Tonya’ya yapılması düşünülen Çimento Fabrikası için kolları sıvadı. Çevre halkının büyük tepkisine neden olan fabrika girimi için yeniden düğmeye basıldı ve Ayşe Sula Köseoğlu, teknik ve yatırımcı ekiple birlikte Tonya’ya keşfe çıktı. Yüzün üzerinde kişinin istihdamının söz konusu olduğu bu fabrika büyük tartışmalara neden olmuştu. AK Parti’nin adeta Zeynası olanKöseoğlu’nun ikna kabiliyeti yüksektir. Bakalım Köseoğlu Tonya halkını ikna edebilecek mi?

SAĞIROĞLU NE YAPACAK?
AK PARTİ Genel Merkezi Çaykara’nın bağımsız belediye başkanı Namık Kemal Gedikoğlu’nu saflarına kattı. AK Parti Genel Merkezi ilçe girişimlerini sürdürecek. Bu anlamda hedefte Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu var. Sağıroğlu’na teklif götürülmüş ancak Sağıroğlu kabul etmemiş. Ama AK Parti teşkilatı bu transferi yapabilmek için yeni girişimlerde bulunmak için hazırlıklarını sürdürüyormuş. 
Editör: TE Bilişim