Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor'un da yer aldığı B grubunda oynanan ilk karşılaşmada Akhisar Belediyespor, Manisaspor'u mağlup etti.

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın Teknik Direktörlüğünü yaptığı Akhisar Belediyespor, evinde Manisaspor ile karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve son dakikalarda hareketlenen Ege derbisini Akhisar, 3-2 kazandı.

Pozisyon açısından kısır geçen ilk yarıda Akhisar, 34. dakikada İsmail Konuk'un ayağından bulduğu gol ile öne geçti. 2. devrede ataklarını sıklaştıran Manisa, 76. dakikada Gökhan Sazdağı ve 86. Nenad Milijas'ın penaltıdan sayısı ile üstünlüğü ele aldı. Son dakikada sahneye çıkan Bruno, Akhisar'a beraberliği getirdi, 90+4. dakikada da Ntibazonkiza, takımına 3-2 galibiyeti getirdi.

Bu skorun ardından Akhisar 3 puanı hanesine yazdırırken, Manisa ise 1 puanı elinden kaçırmış oldu. B Grubu 2. hafta mücadelesinde, Akhisar deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacakken, Manisaspor ise evinde Keçiörengücü'nü konuk edecek.
Editör: TE Bilişim