Avrupa Ligi'nde Juventus'la karşılaşacak Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Hami Mandıralı mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

İşte Mandıralı'nın açıklamaları...

Burada olmak çok keyifli ve anlamlı. Namağlub geldik. Takım olarak hazırız. Bize düşen görevlerimizi yerine getirdik. Yarın futbolcularımıza düşen görev de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olacaktır.

Çok mutluyum. Trabzonspor'da hoca olmak bana nasip oldu. Burda olmak farklı bir duygu. Juventus'un büyük takım olduğunu biliyoruz. Biz de iyiyiz. Alacağımız sonuçla Türkiye'yi sevince boğmak istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız.

İyi giden şeyler değiştirilmez. Kötü gideni değiştirmek lazım. Karabük maçı olumluydu bu yönden. Juventus ne kadar kuvvetli ve kıymetliyse bizim oyuncularımız da kıymetli. Çok fazla değişiklik olur mu, yarın göreceksiniz.

FAVORİ JUVENTUS

Juventus'u favori görüyorum ancak biz de elimizden geleni yapacağız. Galatasaray'ın elemesine de değinen Mandıralı; "Böyle sonuçlar olabiliyor ama Galatasaray'ın da büyük takım olduğunu unutmasınlar. Galatasaray da Avrupa Şampiyonu olmuş bir takım.

Hepimizin gurur duyduğu bir Avrupa serüveni var. Gruptan yenilgisiz çıktık. Dönem dönem form düşüklüğü yaşayan oyuncularımız da var. Oyuncularımızın Avrupa performansı farklı oluyor.

EMRE Mİ HENRİQUE’Yİ Mİ TERCİH EDECEK?
Trabzonspor’un Avrupa maçların da daha farklı oynaması ve yarın ki maçta Emre mi Henrique’yi mi tercih edeceğinin sorulması üzerine Hami Mandıralı,  “Hepimizin gurur duyduğu bir Avrupa sevüveni yaşadı. Ve gruplardan yenilmeden çıktı. Bütün oyuncularımız çok kıymetli. Dönem dönem form düşüklüğü yaşayan oyuncularımız oldu. Ama ben teknik adam olarak cevap verirken Zokora’nın da buna cevap vermesini isterim. Sahada oyuncularımız oynuyor. Hem kendi adlarına hem de Trabzonspor adına başarılı olmak için oynuyorlar. Avrupa çok farklı oluyor. Oyuncuların Avrupa maçlarına bakışı farklı oluyor. Emre ve Henrique daha karar vermedim. Bunu da yarın görürsünüz” dedi.