Beyaz TV'de yayınlanan Spor Günlüğü programında canlı yayına bağlanan Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, yıldız transfer Florent Malouda hakkında açıklamalarda bulundu.

Florent Malouda'nın takımla ve şehirle çok çabuk bütünleştiğini söyleyen Ünal Karaman, 'Malouda Trabzon'da uzun yıllar yaşamış bir oyuncu kimliğinde şu anda. Bu davranışlar bizim daha moralli olmamızı ve geleceğe daha güvenli bakmamızı sağlıyor. Yıldız oyuncu alırsınız ama bunu maddi imkanlar yüzünden Türkiye'yi tercih etmiş gibi görebilirsiniz fakat ben Malouda ve Bosingwa'da aynı heyecanı görüyorum. Her iki oyuncuda da bir Anadolu kulübüne yapmış olduğumuz transfer heyecanı içerisinde çalışmalarını görüyorum. Bu da geleceğe daha güvenli bakmamızı sağlıyor. Trabzonspor'a ve Türk futboluna iki önemli oyuncu kattık diye düşünüyorum. İnşallah bu oyuncular ülke futbolunun gelişmesine katkı sağlar' şeklinde konuştu.

MALOUDA ESPRİSİ

Karaman, Malouda'nın saçlarını bordo maviye boyatmasıyla ilgili bir soruya da esprili bir cevap vererek 'Aslında bunu Malouda 'ya sorsanız daha güzel olur. Heralde geçmişte ataları