Bordo-Mavililer'in resmi mağazası TS Club'lar yakın zamanda dolup taşacak. Taraftarlar, dünya yıldızı Malouda'nın kadroya katılmasını ve tecrübeli oyuncunun yeni formasının satışa çıkmasını heyecanla bekliyor.

Geçtiğimiz sezon yaşanan formalara ve kombine biletlere olan ilgisizlik, bu sezon tamamen terse dönüyor... Bordo-Mavili yönetimin dünyaca ünlü Fransız oyuncu Florent Malouda’yı kadrosuna katması ve bir yıldız golcü transferi yapacağının müjdesini vermesi, Fırtına’nın 12. adamında büyük heyecan yarattı. Derry City maçında tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar, hem Malouda’nın hem de gelecek yeni golcünün formalarını almak için sabırsızlanıyor. 

Yoğun çalışma var
Yeni sezon formalarının Trabzonspor’un resmi mağazası olan TS Club’larda en kısa zamanda olacağı açıklandı. Taraftarların beğenisini kazanan forma başta olmak üzere yeni transferlerin isimlerinin yazacağı formalara büyük ilginin olması bekleniyor. Derry City karşılaşmasında ürünlere gösterilen ilgiden yönetim hayli memnun kalmıştı. Bordo-Mavililer bu sezon tarihinin en fazla forma satışını yapacaklarını tahmin ederken, forma üreticisi firmanın yoğun talep karşısında fazla mesai yaparak yeni ürünleri yetiştirmeye çalıştığı bildirildi. Bu arada taraftarlar, yönetimin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade ederek, “Trabzonspor’un başarısını istiyorsak, biz de üzerimize düşen görevleri yapmlıyız” diyor.
Editör: TE Bilişim