Trabzonspor kampına geç katılan Malouda'nın gerekçesi belli oldu.

Malouda Çocuklarına Bakmış

Teknik heyetle temasa geçen Malouda, kayınpederinin ameliyat olduğunu, eşinin onun yanına gittiğini ve kendisinin de 3 çocuğuna bakmak zorunda kaldığı için kampa gelemediğini bildirdi.

Trabzonspor'un Antalya kampının 8.gününde barbekü partisi yaptı. Barbekü partisi sonrası kampa geç katılan Malouda açıklamalarda bulundu. 

Malouda kampa ailevi nedenlerden dolayı geç kaldığını belirterek "Buraya geldiğim için mutluyum biliyorum geç kaldım ama hocamın bununla ile ilgili bilgisi var. Ekstra günler verildi bizim için. Şuanda kamptan olmaktan dolayı çok mutluyum arkadaşlarım katıldım. çalışmalarıma başladım. Kampa geç katılma nedenim ailesel nedenlerden dolayı ailemle yanım değil. Bende tatilde ailemle beraber olduğum süreyi uzatıyorum ama hocamla konuşarak yapıyorum. Kampa bugün geldiğimde kendisiyle görüşme yaptım. Hocamız bir sıkıntı olmadığını söyledi daha fazla çalışmam gerektiğini söyledi. Ancak ben burada yokken hakkımda spekülasyonlar çıktı bilgim yoktu buraya geldiğimde söylediler hiçbiri doğru değil ben işime bakıyorum" ifadelerini kullandı.

Burada olmaktan dolayı tekrar çok mutluyum. Benim ne hocamla ne kulübümle en ufak sıkıntım yok gelemediğim sürede çalışmalarıma devam ettim. Ben özel hocalarla çalışıyorum. Aynısını burada da yaptım ailemle birlikte vakit geçirmem ve benimle yaşamıyor olması bu gibi sonuçlara neden oluyor. Bunu kamuoyuna duyurmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim