Bordo-Mavililer uzun süre uğraştığı golcü transferinde sona yaklaştı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hedefi Cuma gününe kadar bu transferi bitirmek. Trabzonspor girişimlerini sürdürdüğü bir çok oyuncudan sonuç alamazken, son olarak gündeme Chelsea’nın yıldız oyuncusu Demba Ba geldi.

Trabzonspor uzun süredir uğraştığı golcü transferinde artık sona yaklaştı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hedefi Beşiktaş maçı öncesine kadar bu transferi bitirip Cuma günü Trabzon’a golcü oyuncu ile gelmek. Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği oyuncunun ise Chelsea’nın yıldız oyuncusu ve Malouda’nın da eski takım arkadaşı Demba Ba olduğu ifade edildi.

Trabzonspor Beşiktaş maçı öncesinde bu transferi bitirmek isterken, 1.90 boyunda ve 28 yaşında olan forvet oyuncusu için Chelsea kulübüne teklifini yaptı ve haber beklemeye geçti. Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Malouda’nın da bu oyuncu ile görüştüğü ve Demba Ba’dan “Gelirim” yanıtı aldığı ifade edildi. Öte yandan Trabzonspor; Gomis ve Maxi Lopez ile de girişimlerini sürdürüyor.

Kaynak: Günebakış