En kötü olduğu dönemlerde dahi yedek soyundurulmaması, sözleşmesinde özel madde var söylentileri haklı niteliğe büründü. Konuyla ilgili yönetimin açıklama yapması bekleniyor.

 BAŞKANIN HABERİ YOK MUYDU?

 Fransız orta saha oyuncusu Florent Malouda, Trabzonspor’a transfer edildiğinde, yer yerinden oynamıştı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu “ Trabzon’a yıldız gelmiyor” diyenlere örnek olarak gösterilmişti. Bu futbolcunun transfer edilmesinden bırakın dönemin Teknik Direktörü Mustafa Akçay’ı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bile haberi olmadığı ileri sürülmüştü. O dönemde siyasete yakın kişiler tarafından Bordo-Mavili kulübe hediye edildiği günlerce konuşulmuştu. Ancak aldığı 2.5 Milyon Euro (7.5 Milyon TL) yıllık bedele rağmen hiçbir şey üretmeyen isimlerin başında yer aldı ve hayal kırıklığı yarattı.

 SÖZLEŞMESİNDE NE YAZIYOR?

 Malouda’nın her maçta dökülmesine rağmen, sürekli oynatılması kafalarda soru işaretleri yaratmıştı. Mustafa Akçay bu oyuncuyu oynattığı için eleştirilirken “Öyle bir sözleşme yapılmış ki kenara oturma ya da tribüne gönderme şansımız hiç yok” demişti. Bu şok sözler Malouda’nın tüm parasının garanti alacağı yorulmuştu. Ancak yeni bir iddia ortaya atıldı. Bu Malouda’nın oynamak istediği her maçta 11’de yer alacağına dair sözleşmesine madde koydurduğu ileri sürüldü. Dünya tarihinde böyle bir maddenin örneği bulunmazken yönetimin bir an önce bunun gerçekliliğinin olup olmadığını açıklaması bekleniyor.