Radyospor'dan İlker Koç'un sorularını cevaplayan Mehmet Ali Yılmaz'ın sözlerini sizler için derledik!

İşte o açıklamalar:

''Transfer yasağında ihmal olduğu ortada, Matus Bero'nun ödemeleri yapılmamış idari ve yönetimsel zaafiyet var. Daha başka şeyler de duyuyoruz İngiltere'de bir menajerle yakışıksız işler olduğunu duyuyoruz bu güzel olmuyor.

Yönetimde zaafiyet var, Burak Yılmaz'a laf geçmiyor hocanın sözü geçmiyor, futbolcuna laf geçmezse nasıl başarılı olacaksın.

Yönetim zaafları var yani idari problemler yaşanıyor bu hocayı da olumsuz etkiliyor.

Çok sorumsuz bir borç var, borc çok artmış durumda üstelik başarı da yok. Adaylık başka bir şey bence bütün delegeler kulübü sahiplenmeli, geçmişte görev almış insanlarda destek olsunlar bazı kriterler getirip hep birlikte yönetelim.

Ben artık yoruldum, bu kadar borcu ödemek çok zor, bu borç gerçek mi yoksa şişirilmiş bir borç mu bunu tespit etmek gerekiyor. Böyle yöneticilik olmaz.

Bence kulüpün açıklamasında anlatım eksikliği var, borç ödendiyse kendileri gidi direkt bildirmeliler ama transfer yapmayacaklarsa bir şey yapmaya gerek yok.

Bu ceza kaldırılsa bile transfer yapabilecek bir durum olması gerekiyor. Transfer yapılmayacaksa Rıza Çalımbay'ın da yapabilecek bir şeyi yok.

Ben eski bir başkan olarak diyorum ki; ilk olarak yönetim otoriter olmalı ve sonra çalışanlar ve futbolcular üzerinde egemen olmalılar. Bizim çok iyi takımlarımız belki olmazdı ama disiplinli olurdu, bizim önümüze kimse önünü iliklemeden gelemezdi. Ben başkanlığım döneminde asla saygısızlık yapılmasına izin vermezdim.

Ben taraftarlarımızın takıma sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. İnce eleyip sık dokumalılar, yönetim parçalanıyor, kongre de parçalanırsa bu kötü olur. Hep birlikte bu borcu ödemek için çalışmalıyız.'' (AJANSSPOR)