Trabzonspor'un müzesinde yer alan 6 şampiyonluk kupasına haciz işlemi yapılmasına Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz tepki gösterdi. Mehmet Ali Yılmaz, yaptığı açıklamada "Manevi değerlere haciz gelmesi çok ilginç" dedi.

"Manevi değerlere haciz gelmesi ilginç"

Kupalara niye haciz gelir onu bilmiyorum. İlginç bir karar. Kulübün tesisleri var, varlıkları var ama manevi değerlerine haciz gelmesi ilginç. Manevi değerlere haciz koymak ilginç olmak için yapılmış sanırım.

"Bilançodan Muharrem Usta sorumludur"

İbrahim Hacıosmanoğlu artık yok, Muharrem Usta var. Göreve geldiği dönemdeki bilançodan kendisi (Muharrem Usta) mesul. Trabzonspor'u yöneten kimse o mesuldür. "Olayda yönetimin zaafiyeti var" Haciz olayından Muharrem Usta'nın en son haberi oluyorsa, kendi yönetiminin zaafiyeti olabilir. Yönetim onun yönetimi çünkü. Yönetimle idare arasında kopukluk varsa bu olay olmuştur ama kopukluk olmaması gerekir.

"Hedef 50. yılda şampiyonluk ama tedbirler yeterli mi?"

Trabzonspor'a bu sezon tam bir not vermek gerekmez artık hazırlıklar gelecek sezon için olmalıdır. 50. yılda Trabzonspor'un hedefi büyük ama alınan tedbirler yeterli mi onu bilmiyorum. Alınacak tedbirler de yeterli mi olacak onu da bilmiyorum bekleyip hep birlikte göreceğiz.