Önceki gün bir radyo kanalına konuşan Mehmet Ali Yılmaz,  “Şike sürecinde yönetim kimseden yardım istemedi. Bazı cılız sesler çıktı, “Onursal Başkan nerde, ne oldu?” diye. Onursal Başkan ebenizin noktalarına kadar iner! Onursal Başkan’a gelip “Bize yardım et, önümüze geç, şöyle yapalım” diyen olmadı ki” sözlerine, Trabzonsporlular sosyal medyadan patladı. Yılmaz’ın Onursal Başkanlığının düşürülmesini isteyen Trabzonspor camiası, kulüp ile ilişiğinin de tamamen sonlandırılmasını istedi.

İşte Trabzonsporluların sosyal medyada paylaştıkları ve internet sitemize gönderdikleri mesajların bir kısmı…



20 MİLYON 402 BİN 696 DOLAR, NE BORCUDUR?

“Sayın Mehmet Ali Yılmaz, sen değil misin, kulübümüzden sözde alacağın olan 20 milyon 402 bin 696 dolara karşılık kulüp gelirlerini kendi lehine temlik ettiren.! 20 milyon 402 bin 696 dolar, hangi borç olduğu bile belli değil…Kararda ismi geçen yöneticiler, “İmza benim değil” diye bangır bangır bağırmadılar mı? İmzaların kendilerine ait olmadığına dair kulübe noter ihtarı göndermediler mi? Hadi çık açıkla…

“TRANSFERLERDEN KAÇ LİRA KOMİSYON ALDIN?”

“Senin başkanlık dönemini çok iyi biliyoruz. 20 Temmuz 1999 tarihinde aldığın uyduruk bir kararla, yaptırdığın transferler sonucunda, 3,5 trilyona yakın komisyon ve gayri resmi harcama yaptığın kulüpte tutanak altına alınmadı mı? Bu transferlerde, Kevin Campbell, Yuri Kalitvintsev, Murat Bölükbaşı, Abdülkadir Demirci, Cem Beceren, Tamer Tuna, Erman Özgür, Peter Milosevski, Nikolovski, transferlerinde, kaç lira komisyon alındığını unuttun mu?

“YETKİSİZ KİŞİLERE KESTİĞİN ÇEKLERLE, KULÜBÜ HACZETTİRMEDİN Mİ?”

“Ey sözde  onursal başkanımız! Trabzonspor’un 16 Aralık 1996 tarihinde devraldığında, kasasında 1,5 milyon dolar para, kadrosunda ise 11 futbolcu vardı. Kendi döneminde 36 futbolcu alıp, 17 futbolcuyu, bilinmeyen bedellerle başka klüplere verdin mi, vermedin mi? Yetkisiz bir şekilde kestirdiğin çeklerle, klübünü haczettirmedin mi? Seyit Cem’in ödenmeyen 15 bin TL’lik çeki yüzünden klübün telefonları kapattırılmadı mı? Lange ile özel sözleşme yapıp, ödemeleri, 14 gün gecikirse serbest kalacaktır maddesini koydurttarak  kulübü bataklığa sürüklemedin mi?

HERKES SANA TABİ OLMAK ZORUNDA MI?

“Biz içerden, İstanbul basını dışardan yıkmaya çalıştı. Bu Trabzonspor hala ayakta. Ne demek kardeşim, gelip bana söylemediler. Sen bulunmaz Hint kumaşımısın. Herkes sana tabi olmak zorunda mı? Senin dönemini de biliriz. Cebinden yaptığın transferle bu iş yürümedi. Hepsi fos çıktı. Birde bak bakalım o kadar Tv radyo gazete vs onlarda senin gibi benim ayağıma gelsinler diye bekliyor mu? Bangır bangır FB reklamı yapıyor.”

“GİT TARLA SÜR, İNŞAAT YAP”

“Bu kulübün sırtından yükünü tuttun. Bakan oldun. Yetmedi mi? En iyisi git Aziz Beyle tarla sür, inşaat yap. Tüm hedefin kulübü bertaraf etmek. Elinden tam üç şampiyonluğu çalınan, kadrosu dağıtılan Şenol Hocaya laf atman için, önce onun kadar Trabzonsporlu olman gerekir.

mehmet_ali_yilmaz34.jpg

“BU LAF TÜM TRABZONLULULARA YAPILAN HAKARETTİR”

Mevlana nasıl demiş: “Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye” Söylediği lafa bak, içimizdeki İrlandalı(FB Üyesi)- Onursal Başkan ebenizin noktalarına kadar iner!- bu laf tüm Trabzonlululara yapılan hakarettir. Şahsım adına aynen iade ediyorum. Trabzon’dan çıkmış Trabzonspor sayesinde hiçde hak etmediği makamlara ve ekonomik değerlere ulaşmış bir FB eri. FB’nin Truva atı. Derin Fenerin hizmetkârı. Ergun Gürsoy gibi. İğrençsiniz…

“SENİN ADIN TRABZONSPOR TESİSLERİNDEN SÖKÜLÜP ATILMASI GEREKİYOR”

“Senin adın Trabzonspor tesislerinden sökülüp atılması gerekiyor. Bu tesislerde senin adın neden var anlamış değiliz? 1986 yılında eski para ile 375.000.000 TL’ye yaptırdığın tesislerin, sahamızda oynadığımız, maç gelirleri ve spor toto gelirleri ile tahsil ettin mi etmedin mi?” Trabzonspor klübünden bir açıklama yapılmasını bekliyoruz. Tesislere adı verilen Mehmet Ali Yılmaz’a parası ödendi mi, ödenmedi mi?

Trabzonspor eski başkanı M.Ali YILMAZ’ın radyo programındaki konuşması nedeniyle  sosyal medyada tepkilerin ardı arkası kesilmiyor.Taraftar kulübü faks yağmuruna tuttu.Trabzonsporun eski başkanı M.Ali YILMAZ ‘ın onursal başkanlığının düşürülmesi için girişim başlatarak tepkilerini bu şekilde dile getirmek istediler.