Mehmet Ekici'den Trabzonspor'a: "Beni kadro dışı da bıraksanız, Ofspor’a da kiralasanız Beşiktaş’a imza atmayacağım. Gerekirse sezon sonuna kadar bekler Fenerbahçe’yle imzalarım." 

Devre arasının tartışılan ismi olan Mehmet Ekici’nin transferi adeta arapsaçına dönmüş durumda. 

Aatif Chahechoue’nun Trabzonspor’a gitmemesi sonucunda, Beşiktaş araya girerek Olcay Şahan’ı Trabzonspor’a 200 bin Euro gibi bir bedelle verirken bu transfere “Mehmet devre arasında başka takıma giderse 2 milyon Euro bedel ödenir” maddesi koydurdu. 

KARTAL’LA GÖRÜŞMEDİ 

Bu maddeye karşı oldukça öfkelenen Mehmet Ekici, kendisine yapılan bu dayatma karşısında Fenerbahçe’ye verdiği sözü tutma konusunda adeta hırslandı. 

Advocaat ve Şenol Güneş’in açıklamaları da Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe seçimini kuvvetlendirirken, Trabzonspor oyuncunun Beşiktaş’a gitmesi için baskı yapmaya başladı. 

Son olarak oyuncuyu Bursaspor maçı öncesinde kadro dışı bırakan Trabzonspor yönetimi sezon sonuna kadar kadro dışı restini oyuncunun önüne koydu. 

Bu duruma iyice öfkelenen Mehmet Ekici, "Beni kadro dışı da bıraksanız, Ofspor’a da kiralasanız Beşiktaş’a imza atmayacağım. Gerekirse sezon sonuna kadar bekler Fenerbahçe’ye imzalarım" çıkışını yaptı. (Habertürk)