Menajer Şükrü Kaya’nın Mame Diouf diye iki kafadarla görüşmesinin Alman medyasına düşmesinin ardından, Diouf’un resmi menajeri Jim Solbakken   Mehmet Karagöz’e konuştu

Trabzonspor adına Mame Diouf ve menajeri ile görüştüğünü iddia eden ve Alman basınının “Trabzonspor’un çakma transferi”  haberinin yapmasına neden olan eski menajer Şükrü Kaya’nın Trabzonspor’la ilgisinin olmadığı ortaya çıktı. Trabzonspor kulübü Şükrü Kaya ile herhangi bir bağlarının olmadığını açıklarken, dün de Mame Diouf’un gerçek menajeri olan Jim Solbakken’e ulaştık.

Hannover 96 forması giyen Mame Diouf’un gerçek menajeri olan Jim Solbakken, yaptığı açıklamada Mame Diouf’un resmi menajeri olduğunu ifade ederek, “Trabzonspor ile devre arasında bire bir ben görüştüm. Görüşmelerimi bizzat Trabzonspor’da , Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve üst düzey yönetici olan Serhat Altıncı ile yaptım. Şükrü isimli herhangi bir menajer ile görüşmedik. Her halde Diouf üzerinden isim yapmak isteyen bir kişi bu. Trabzonspor taraftarları böyle olaylara inanmasın. Alman gazetesinde çıkan haber tamamen uydurmadır” dedi.

Editör: TE Bilişim