Tecrübeli forvetin menajeri Oktay Kuday, “Gekas gelecek hafta Türkiye’ye gelecek. Öncelikle Akhisar’la masaya oturacağız. Duruma göre Trabzon ile tekrar görüşebiliriz” dedi, kulisler hareketlendi.

Bordo-mavililer yeni sezon öncesi golcü arayışlarını sürdürüyor. Trabzonspor’un en büyük hedefinin Theofanis Gekas olduğu biliniyordu. Geçen sezon Akhisar Belediyespor formasıyla 15 lig maçına çıkıp 12 gol atan Yunan forvet, takımını tek başına ligde tutmuştu. Verimsiz hücum hattından çok çeken Karadeniz ekibi de Gekas’ı kıskaca almıştı. Aslında tecrübeli oyuncuyla temas kuran transfer komitesi, hemen hemen her konuda anlaşma sağlamıştı. Fakat Akhisar geri adım atmadı. Gekas’ın kendileriyle 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu belirten Ege ekibi, bordo-mavililerin planlarını bozdu. Gelişmeler, taraftarı da çok üzmüştü.

GÖNLÜ TRABZON’DA 

Ancak herkesin “Bu transfer artık çok zor” dediği anda umutlar tazelendi. Bunu yapan da Gekas’ın menajeri Oktay Kuday oldu. Kuday, “Gekas gelecek hafta Türkiye’ye gelecek. Öncelikle Akhisar’la masaya oturacağız. Duruma göre Trabzonspor ile tekrar görüşebiliriz. Önümüzdeki günlerde her şey netleşir” diye konuştu. Bu açıklama kulisleri hareketlendirdi. Gekas’ın Akhisarlı yöneticilere gönlünün Trabzonspor’dan yana olduğunu söyleyebileceği öğrenildi. Bu durumda bordo-mavililerin eli oldukça kuvvetlenecek ve Akhisar, Karadeniz ekibiyle uygun bir fiyata anlaşmak zorunda kalacak.
Editör: TE Bilişim