Trabzonspor’un devre arasından sonra ligde kopardığı fırtına, her geçen gün şiddetlenerek devam ediyor. Üst üste alınan 4 galibiyet, Avrupa kupaları için Karadeniz temsilcisine umut olurken, teknik ekibinden futbolcusuna, yönetiminden çaycısına kadar herkes artık geleceğe daha da umutla bakmaya başladı. Gelecek sezon 50. yılını kutlayacak olan Trabzonspor’un başkanı Muharrem Usta, yaptığı açıklamada işlerin yolunda gittiğini ve sezonu hedefledikleri gibi Avrupa kupalarına katılacak seviyede tamamlayacaklarına inandıklarını söyledi.

‘Bu sezondan vazgeçmedik’

Takımın teknik patronu Ersun Yanal’a göreve geldiği ilk günden bu yana çok güvendiğini söyleyen Muharrem Usta, “Böylesine zorlu bir dönemden geçeceğimizi öngörmüştük ve hocamızın daima arkasında durduk. Sezon başı yapmayı planladığımız bazı transferleri ancak devre arasında gerçekleştirebildik. Taşlar hem sportif hem de ekomomik olarak daha yeni yeni yerine oturuyor. Bu seri yetmez biliyorum” diye konuştu.

‘50. yılda şampiyonluk...’

Geleceğe artık daha da umutla baktıklarını belirten Usta, “Hepimizin umudu gelecek için daha da arttı. 50 yıl için şampiyonluk parolasını boşuna koymadık. Bu kadroyu gelecek sezon üzerine koyarak geliştirmek en büyük amaçlarımızdan biri. Bu sezondan vazgeçtiğimiz düşünülmesin. Kupaya veda etmek hayal kırıklığıydı ancak şimdiki hedefimiz kesin ve nettir. Bu takım sezonu Avrupa’ya katılacak şekilde bitirecektir” dedi.

Kaynak: Fanatik

Editör: TE Bilişim