Trabzonspor’da devre arasında transferi gündeme gelen Loic Remy için yapılan teklifler ve basına sızan belgeler ortalığı karıştırmıştı. Gerçekleşmeyen Remy transferi sonrası menajer Deniz Kızılöz, futbolcuya yapılan tekliflerin yer aldığını öne sürdüğü belgeleri yayınlarken 7.5 Milyon Euroluk vurgun yapılmak istendiğini belirtirken Başkan Muharrem Usta ise Kızılöz’ü sert bir dille yalanladı.

BELGELER DOĞRU MU?

Menajer Kızılöz, Başkan Usta’nın, menajerler Özkan Doğan ve Metin Korkmaz ile birlikte Remy’e teklif iletildiğini ve rakamın 7.5 Milyon Euro’yu bulduğunu paylaştığı belgeyle iddia etti.



Kızılöz ayrıca Remy transferi için daha önce kendisine gönderilen ve futbolcuya 1.5 Milyon Euro teklif edildiğini gösteren bir belge yayınladı.

Bu belgeleri yayınlamasının ardından Kızılöz konuyu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bildirdiğini açıklayarak “Loic Remy'e teklif Edilen 7,5 Milyonluk teklif belgesinden dolayi İçişleri Bakanımızın ve Trabzon'lu Siyasilerimizin Özkan Doğan ve Metin Korkmaz'a Trabzonspor'un yapacağı transferlere mudahil olması ve Trabzonspor'da kapı onune konulmalari, Bu belgelerin ortaya çıkması ile Trabzon Baskanı Muharrem Usta'nın Bakanlığa acıklama yapma zorunda kalmasi ve Muharrem Usta'nin ipinin çekilmesine neden olmam baskanin bana saldırmasına sebep olmustur.” İfadelerini kullandı.

USTA YALANLADI
Kızılöz bu iddialarının ardından Muharrem Usta ile aralarında geçen mesajlaşmayı da yayınladı. Usta’nın yazdığı iddia edilen mesajda; Başkanın, Remy ile direk görüştüğünü söyleyerek Kızılöz’ün imzasını taklit ederek sahte evrak düzenmekle, yalancılıkla ve reklam peşinde koşan biri olmakla suçladığı görüldü.

Remy transferi konusunda menajer ve başkan arasında bunlar yaşanırken kimin doğru kimin yalan söylediği kamuoyunda merak konusu oldu.