Deplasmanda Karabükspor'a 4-0 mağlup olan Trabzonspor tarftarları hem maç öncesinde hem de maç sonrasında polisin sert müdahalesiyle karşılaştı. Polis, bordo-mavili taraftarlara hem gaz sıktı hem de coplarla müdahele etti. Maç sonunda bir taraftar polis tekmesiyle merdivenlerden yuvarlandı. Bir başkası ise baygınlık geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.

Muharrem Usta: Ne gerekiyorsa yap!
Kardemir Karabükspor karşısında alınan 4-0'lık hezimet sonrasında Trabzonspor'da tam bir hayal kırıklığı ortamı yaşanıyor. Taraftarın ikinci golün ardından yaptığı ‘Milyonluk eşekler', 'Adam gibi oynayın, sabrımızı taşırmayın’ ve ‘formayı çıkarın, çıplak oynayın’ tezahüratları Başkan Muharrem Usta'nın da canını yaktı.

Usta maçı beraber izlediği teknik direktör Ersun Yanal ile kısa süreli bir görüşme gerçekleştirdi. Kötü gidişin önüne geçilmesi için ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi. Alacağı her türlü karar için kendisine destek olacağı sözünü verdi. Yanal'da Başkan Usta'ya milli maç arasında bazı sert tedbirler alarak kötü gidişin önüne geçeceğini söyledi.

Trabzonspor'un mağlubiyetinin acı istatistiği
Trabzonspor, ligin 6'ıncı haftasında depalsmanda Karabükspor'a 4-0 mağlup olması ilginç bir istatistiği de baraberinde getirdi. Sezonun ilk deplasmanında Gaziantepspor'a 1-0 mağlup oldan Trabzonspor ardından, Osmanlıspor'a evinde 2-0 yenildi. Alanyaspor deplasmanından 3-0'lık yenilgiyle ayrılan bordo-mavililer dün de Karabükspor'a 4-0 mağlup oldu. Alınan mağlubiyetlerde gol atılamaması ve istikrarlı şekilde yenilen gol sayısının artması ise taraftarların gözünü korkutuyor.