UEFA Avrupa Ligi L Grubu ikinci maçında Osmanlıspor, deplasmanda İsviçre ekibi Zürih'e 2-1 yenildi. Bir diğer temsilcimiz Konyaspor da deplasmanda Gent'e 2-0'lık skorla mağlup oldu.

Mücadelenin 26. dakikasında Zürih'te Cavusevic'in kullandığı penaltıda Karcemarskas gole izin vermedi. İlk yarı 45+1'de Schönbachler'in attığı golle Zürih'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Maher ve Umar ile etkili olan temsilcimiz aradığı golü 73'te buldu. Adam Maher skoru 1-1'e getiren isim oldu. Bu golden 6 dakika sonra Cavusevic, ev sahibi ekibi bir kez daha öne geçirdi. Karşılaşma 2-1 sona erdi. 

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 5, Avrupa Ligi'nde ise elemeler dahil 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Osmanlıspor'un namağlup unvanı sona erdi. Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay da 19 maç sonra Avrupa'da mağlup oldu. 

Grupta oynanan diğer maçta Steaua Bükreş ile Villarreal 1-1 berabera kaldı. Villarreal'in 4 puanla lider olduğu L Grubu'nda Osmanlıspor ile Zürih'in 3'er puanı bulunuyor. Son sıradaki Bükreş'in puanı ise 1.