Akçay, sezon başından beri alınan kötü sonuçlar ve takımın istenilen düzeye gelememesi üzerine yönetime sunduğu ikinci istifa bu kez kaul edildi. 

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay ile yollar bugün yapılan görüşme sonrası netlik kazandı. Akçay ile bugün görüşen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bu kez Akçay'ın istifasını kabul etti. 

Başkan ile Akçay, karşılıklı olarak sözleşmelerin fesh edilmesi konusunda anlaşırken Akçay'ın her hangi bir tazminat talebinde bulunmayacağı ifade edildi.

Akçay, sezon ortasında da istifa ile ilgili açıklamalarında bu şekilde bir talepte bulunmayacağını hatta en masrafsız teknik adam kendisinin olacağını da kaydettimişti.

Mustafa Akçay eşyalarını topladıktan sonra vedalaşmanın ardından tesislerdn ayrılacak.

KULÜP AÇIKLADI

Bu noktada Trabzonspor’dan da konuyla ilgili bir açıklama yayınlandı. Trabzonspor’dan yapılan 2 satırlık açıklamada, “Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Mustafa Reşit Akçay’a bu zamana kadar yaptıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Editör: TE Bilişim