Karabük maçı öncesi futbolcularla toplantı yapan tecrübeli hoca, "Kazanıp hem güven tazeleyelim hem de Apollon sınavına moralli çıkalım" dedi.

Trabzonspor, Kardemir Karabükspor maçına büyük önem veriyor. Süper Lig'de oynadığı üç karşılaşmada iki yenilgi alan bordo-mavili takım, bu akşam kazanarak, kara bulutları dağıtmak istiyor. Teknik direktör Mustafa Akçay, oyuncularla yaptığı son toplantıda karşılaşmanın önemine dikkat çekti. Tecrübeli çalıştırıcının, "Bu maçı mutlaka almalıyız. Bu hem bize hem yönetime güven ve moral verir. Ligde de iddiamızı 
sürdürürüz" dediği bildirildi.

YARDIMLAŞIN, TEK YÜREK OLUN 
Akçay'ın, Karabükspor galibiyetinin UEFA Avrupa Ligi'ndeki Apollon maçı öncesi takıma hava katacağını da belirttiği ve tüm oyunculardan birbirleriyle yardımlaşmalarını ve takım halinde mücadele etmelerini istediği ifade edildi. Toplantıda kenetlenen bordo-mavili oyuncuların da kaptan Onur Kıvrak aracılığıyla Akçay'a 3 puan için söz verdiği bildirildi. Oyuncular bu akşamki maça da galibiyet yemini ederek çıkacak.

TARAFTARA FAİR-PLAY UYARISI
Trabzonspor yönetimi, taraftarlardan Karabük maçında kulübe ceza getirecek davranışlardan kaçınmasını istedi. Statta meşale yakmak, sahaya su şişesi ve benzeri maddeler atmak ve kötü tezahüratta bulunmanın yasak olduğunu hatırlatan yönetim, centilmence destek istedi.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, bu akşam saat 20.30'da Kardemir Karabükspor'u konuk edecek. Beşiktaş ve Akhisar deplasmanlarında aldığı yenilgilerle taraftarını üzen Karadeniz ekibinde, sakatlığı bulunan Giray Kaçar dışında eksik bulunmuyor. Yeni transferlerden Bosingwa'nın sakatlığı ise geçti. Konuk ekip Kardemir Karabükspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Karadeniz Fırtınası, UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe gecesi Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollon ile oynayacağı grup maçı öncesinde moral bulmak istiyor.
Editör: TE Bilişim