Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın görevde olduğu dönemde A takıma alacağını açıkladığı Yusuf Erdoğan, Caner Osmanpaşa, Fatih Öztürk ve Abdulkadir Özdemir isimlerine yeni isimler eklenecek. Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın Göksu, Abdulkadir Keleş ve Gökhan Alhas isimlerini de A takım bünyesine katmaya çalıştığı öğrenildi. Trabzonspor'un henüz sözleşme imzalamadığı Mustafa Reşit Akçay ise 1461 Trabzon binasında yeni sezon planlamasını sürdürüyor. Kendisine ait ofiste yeni sezon stratejilerini belirlemeye çalışan Akçay, 1461 Trabzon'da birlikte çalıştığı isimleri A takım bünyesine kazandırmak için yoğun mesai harcıyor. Yeni isimlerle birlikte 1461 Trabzon'dan bu sezon en az 7 oyuncunun A takım bünyesine katılması bekleniyor.
 
ÖNCELİK FORVET
Trabzonspor ile henüz sözleşme imzalamayan Mustafa Akçay, öze dönüş kapsamında transferde ağırlığı 1461 Trabzon'a verirken, içeride çözüm bulamadığı forvet hattı için ise arayışlarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde transferde taarruza kalkması beklenen bordo-mavililerin başta forvet hattı olmak üzere bazı mevkiiler için de 3-4 isim kadroya katacak. Umut Bulut konusunda ısrarcı olan Karadeniz ekibi bu bölge için Gekas ismini de elinde tutuyor. Bordo-mavili takım Umut ve Gekas ikilisini kadroya katması halinde forvet arayışlarını rafa kaldıracak ve savunma hattının sol bölgesini güçlendirmek için çalışmalara başlayacak.
 
MUSTAFA AKÇAY GENÇLERE GÜVENİYOR
Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, çok transfer yapmayacaklarını belirterek, "Kötü bir kadromuz yok. Performanslarının çok uzağında oyuncularımız var. Bu tabloda çok transfer yapmak mümkün değil. İhtiyaçlarımızı gidermek için de çalışacağız. Gidecek ve gelecekler olacaktır. Oyuncu kazanımı anlamında en büyük şansımız 1461 Trabzon takımı, önü açık ve yetenekli oyuncular var. İsimleri yakında tanıyorum ve onlara güveniyorum. Beklentilerimiz istediğimiz doğrultuda olursa Trabzonspor ruhu yakalama adına önemli adımlarda atmış olacağız" dedi.
 
MUSTAFA AKÇAY'IN EN BÜYÜK HEDEFİ
Bordo-mavili kulüple sözleşme imzalamaya hazırlanan Akçay, en büyük hedefleri arasında ise 1461 Trabzon takımını çalıştırdığı dönemde bile kamuoyuyla paylaştığı Real Madrid ve Barcelona gibi takımlarla çalışmak veya onlarla final oynamak. Ömrünün sonuna kadar yaşına ve fiziksel yapısına uygun arayışları her zaman sürdüreceğini belirten Akçay, " Her zaman daha iyi olmaya, daha iyisini yapmaya çaba göstereceğim. Bu benimle ilgili bir durum, bu kaçınılmaz bir enerjidir. Buna uygun olarak hedef ve ideallerimi koyarak ilerleyeceğim. Uluslararası düzeyde bir alanda Real Madrid, Barcelona’yı çalışmak veya onlarla birlikte bir final oynamak benim her zaman istediğim ve ulaşmak istediğim bir nokta ama başarırım, başaramam onu Allah bilir” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim