Takımda mevkisel yığılmalara izin vermeyeceğini söyleyen teknik direktör Mustafa Akçay, “Elimizde Caner gibi çok iyi bir stoper var.Zamanı geldiğinde takımın önemli bir parçası olacak” dedi. Akçay, kendi stoperinde aradığı özelliği de, “Barcelonalı Mascherano gibi 20 metre geriden gelip rakibi yakalamalı” diyerek tanımladı.

SERDAR VE ERKAN YOK

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, son günlerde seslendirilmeye başlanan “Devre arasında Volkan-Serdar takası olacak” dedikodularına net bir şekilde cevap verirken, Bursasporlu oyuncuyu hiçbir zaman düşünmediğini söyledi. Akçay, Serdar Aziz’in iyi bir oyuncu olduğunu ancak transferi gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtirken, “Serdar Aziz gibi Erkan Zengin de transfer gündemimde yok” diye konuştu.

CANER İYİ BİR STOPER

Akçay, zamanı geldiğinde Caner Osmanpaşa’yı oynatacağına da vurgu yaparken, “Caner çok iyi bir stoper ve zamanı gelince oynayacak. Kendi bünyemizde böyle kaliteli oyuncular olduğu müddetçe bunları değerlendireceğim. Sırf isim olsun diye transfer yapıp mevkisel yığılmalara izin vermeyeceğiz. Şu anda takımın ihtiyaçları zaten belli. Transfer zamanı geldiğinde de bu mevkiler üzerinde yaptığımız çalışmaları hayata geçireceğiz” dedi.

MASCHERANO GİBİ OLMALI

Kendi takımındaki stoperde olması gereken özellikleri de sıralayan Akçay, “Benim stoperim Barcelonalı Javier Mascherano gibi olmalı. 20 metre geriden gelip rakibini yetişecek” diye konuştu. Caner Osmanpaşa’nın bu özelliklere sahip olma yolunda önemli mesafe kat ettiğini de söyleyen Akçay, “Genç oyuncuları bölüm bölüm kullanıp, onları hazır hale getireceğim ve sonrada takımın iskeletini teşkil edecekler” diye konuştu.