Trabzonspor, Isparta Davraz Kampına bugün sabah yaptığı idman ile devam etti. Bordo-Mavililerde sabah idmanı öncesi futbolcuları sahanın ortasına toplayarak futbolculara kısa bir konuşma yapan Akçay, 1 veya 2 mevkide oyuncuya ihtiyaç duyulduğunu ancak bunu futbolcuların başka mevkilerde denenerek bu ihtiyacın giderilebileceğini söyledi. 

Futbolculara olan güvenini sıralayan Akçay, “Gerçek kimliğinizi ortaya koymanıza izin vereceğim. 1 veya 2 mevki de ihtiyacımız var. Ancak bunu kendi içimizde de değerlendirebiliriz. Herkes başka mevkiilerde denenecek. Ama bunu yapmaya da biliriz. Yapılacak olan çalışma bunu ortaya koyacak. Hepiniz bizim için bir değersiniz. Beraber çalışıyorsak, herkesin herkese saygı duyması lazım. Herkes evine ekmek götürüyor. Bende evime ekmek götürüyorum. Hepimizin evimize ekmek götürmesi lazım. Size güveniyorum. Çok kısa zamandır birlikteyiz. Ama bu güvenimi ben size yansıtacağım. Size güveniyorum. Yarın yönetimle veya kimle karşı karşıya gelirsem sizin arkanızda duracağım” dedi. 

Akçay’ın konuşmasının ardından kondisyon ağırlık olarak idman devam etti.  Kondisyon ağırlıklı devam eden idmanda düz koşu yapan futbolculara seslenen Akçay, “Yapmacıktan koşmayın. Bize ihanet etmeyin” diye bağırması ise dikkat çekti. 
Kondisyon idmanı arasında da futbolculara dikkat çeken bir örnek veren Akçay, “Ameleler de güneşin altında çalışıyor ama bizim onlardan durumumuz onlardan çok iyi” dedi. 

Kondisyon çalışmasının ardından idman pas çalışması ile devam etti. Pas çalışması sırasında da futbolcuların yaptığı hatalara dikkat çeken Akçay, Messi’ye de değinerek, “Messi yetenek olarak belki bizden daha iyi olabilir. Ama akıl olarak bizden akıllı değil” dedi. 

Akçay, pas çalışması sırasında futbolcuların arkadaşlarına zorluk çıkarmasını isteyerek de, “Rakibinize zorluk çıkarın. Ben zorluk çıkaran rakibin elini öperim” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim