Trabzonspor'un Avrupa Kupaları'nda en çok gol atan isimlerinden olan Hami Mandıralı, dün akşam oynanan Napoli karşılaşmasını Fanatik Gazetesi'ne yorumladı. Karşılaşma hakkında düşüncelerini ifade eden MandıralI'nın görüşleri şu şekilde:

"Bazı anlar vardır. ‘İyi ki vardı’ ve ‘keşke olmasaydı’ dediğiniz. Dün gece bir Trabzonsporlu olarak ben bu duyguları birlikte yaşadım. İyi ki vardı o Avni Aker tablosu. Çok güzeldi, Bordo ve Mavi. Kent belli ki havaya girmiş, işten çıkanlar ilk iş olarak evine değil Avni Aker’e, yuvasına gelmişti. Çoluk-çocuk güzeldi her hali. Uzun zaman sonra olmuştu. Benim için kimin zamanında, nasıl olduğu da önemli değil. Benim tek öznem var; Trabzonspor. Bu yolda hep konuştuk, koşuşturduk, oynadık, oynattık. Şehirde olsam tribünde olurdum, olmadı, TV’den izledim. Umutlu, heyecanlı başladık ama hiç de iyi gitmedi işler. Bu sezonun derdi zaten Trabzonspor adına hep erken goller. Napoli iyi analiz etmiş. Avni Aker’e gelen diğer rakipler gibi durmak yerine biraz daha baskıyı artırarak yüklendiler, farkı yakalayıp turukoparmak için.

Çok üzüldüm

İşler de hep kötü gitti, yalan değil. Futbol şanssızlığı diyorum, işin başka tarafı bana yakışmaz. Tur zor görünüyor. Ancak ben bir Trabzonsporlu olarak dün geceden eski futbolcu-hoca falan değil ama bir taraftar olarak üzüntü duydum. Bu takımın hiçbir platformda hiçbir kötü sonucu beni sevindirmez ama tribünlerin verdiği destek gecenin en anlamlı görüntüsüydü. Bordo-Mavili taraftarlar, dünkü mücadelede Özgecan Aslan’ı unutmadı. Trabzonsporlular, oyuncuların posterlerini açarak, güzel görüntüler sergiledi. Bordo-Mavili taraftarlar, Napoliler’e ayrılan yere girmek istedi, polisler araya girdi.Trabzonspor’un devre arasında kadrosuna dahil ettiği Erkan Zengin ve Hakan Arıkan ilk kez Bordo- Mavili forma altında Avrupa kupası maçına çıktılar. UEFA listesine adı bildirilen yeni transferler 11’de görev alarak Napoli maçıyla ilki yaşadı. Özer Hurmacı sakatlığının  ardından bu sezon ilk kez Avrupa kupası maçında görev yaptı. Bilindiği üzere Özer’in, sakatlığı nedeniyle grup maçları öncesi ismi UEFA’ya bildirilmemişti. Özer ve Erkan siftah yaptı Trabzonspor’un file bekçisi Hakan Arıkan, tam 8 yıl sonra yeniden Rafael Benitez’in çalıştırdığı bir takıma karşı mücadele etti. Beşiktaş forması giyerken Benitez’in Liverpool’undan tam 8 gol yiyen Hakan Arıkan, dün de bu defa Trabzonspor formasıyla tecrübeli çalıştırıcının önderliğindeki Napoli’den tam 4 gol yedi. Tecrübeli kaleci kabusu haline gelen Benitez’e karşı oynadığı 180 dakikada toplam 12 gol yemiş oldu. Ne çektin be Hakan!"
Editör: TE Bilişim