Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Napoli karşılaşması sonrasında konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Napoli maçı sonrasında konuştu. 4-0 Napoli'nin galibiyetiyle biten maçın ardından Yanal, erken geriye düşmelerinin işi zorlaştırdığını dile getirdi.

Yanal, “Pozisyona giren rakip oldu. Gerçi yediğimiz ilk gol beklemediğimiz ummadığımız bir dakikada. Erken gelen golün dezavantajı. Oyuna da müdahale edemiyorsunuz. O 20 dakika içinde skor 3-0’a taşındı. Oyun ne kadar dengede oynasanız da çevirmek zor. Alternatifi güçlü takımla oynuyorsunuz. Zaman zaman üstün gibi gözüksekte o skoru değiştirecek güç 20 dakika bizde kalmadı. Bu kadar kötü oynama hakkı bizde yok. Bu skorun erken olması bizde bu oyunu etkilediğini düşünüyorum. Güzel bir taraftar kitlesi vardı onlar için daha iyi şeyler yapabilirdik. Onları tebrik ediyorum.” dedi. 

Napoli’nin çok iyi oynamadığına dikkat çeken Yanal, “Aslında çok iyi oynayan takım yok. Napoli de üstün oynamadı. İki gül de tesadüf gol oldu. O gül bizi erken sarstı. İkinci goller erken geldi. O yediğimiz gollerde savunmada yumuşacağız. Yumuşak savunma maalesef bize bu skoru taşıdı” diye konuştu.