Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor’u ağırlarken , karşılaşmayı 9-0 kazanarak gruptaki ilk galibiyetini aldı ve puanını 5’e yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. Rakibi karşısında tarihinin en farklı galibiyetini alan bordo-mavililerin aldığı farklı skor, Spor Toto Süper Lig’deki rakibi Eskişehirspor ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi İtalya temsilcisi Napoli’yi endişelendirdi.

ESKİŞEHİRSPOR MAÇI ÖNCESİ YANAL’DAN REHAVET UYARISI
Spor Toto Süper Lig’de oynanacak olan Eskişehirspor maçı öncesi rehavet için ikaz eden Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kupada, farklı kazanılan Manisaspor ile ligdeki Eskişehirspor maçının atmosferinin farklı olacağını oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam, ligdeki zirve yarışında geri kalmamaları adına Eskişehirspor maçını kesinlikle kazanmaları gerektiğini belirtti.

BENİTEZ, TRABZONSPOR İZLİYOR
İtalya temsilcisi özellikle, Karadeniz ekibiyle eşleşmesinden sonra Trabzonspor’u yakından izleyerek , Manisaspor karşısında alınan farklı galibiyeti mercek altına aldı. İtalya Süper Kupası’nda, Juventus’u yenerek kupanın sahibi olan İtalya temsilcisi, Trabzonspor gibi üst basamakları amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda sekteye uğramak istemeyen Napoli, UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Trabzonspor’u yakından izliyor. Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez’in kurmaylarıyla beraber  teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesiden sonra bordo-mavili takımda yaşanan değişimi yakından izliyor. Bordo-mavililerin, oynadığı maçları kurmaylarına takip ettirip rapor alan İspanyol teknik adam, Trabzonspor’un güçlü silahlarına karşı alacağı önlemler alıyor.
Editör: TE Bilişim