Bülent Uygun'un Eskişehirspor'un başında bulunduğu 2010-2011 sezonunda Türkiye'de şike operasyonu gerçekleşmiş ve Bülent Uygun da şike yaptığı gerekçesiyle bir dönem hapis yatmıştı. Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın da bu konuda Bülent Uygun'a göndermelerde bulunmaya devam ediyor. İkili arasında sözlü atışmalar sürerken Nevzat Aydın, Kayserispor'un galibiyeti sonrasında küme düşme yolunda büyük yara alan Gaziantepspor üzerinden yine Uygun'a göndermede bulundu. 

Bu Pazar Gaziantepspor sahasında Galatasaray'a yenilirse matematiksel olarak küme düşecek. Bu duruma yönelik olarak Nevzat Aydın, "Şikecinin düşmesine az kaldı. :)" şeklinde bir tweet gönderdi. 

Nevzat Aydın daha önce de Gaziantepspor 6-0 yenildiğinde Bülent Uygun'u tiye almıştı. 

Bülent Uygun, Nevzat Aydın'a cevap vermişti


Bülent Uygun ise geçtiğimiz hafta Nevzat Aydın'a cevap vermiş ve "Karamürsel sepeti" demişti. 

Bülent Uygun yaptığı açıklamada "Tweeti olan tweet atıyor, olmayan trip atıyor. Nevzat Aydın benim bildiğim kadarıyla karamürsel sepetinin sahiplerinden, işin içine reyting girdiği zaman bu tarz işleri yapar. Akıllı olan, zeki insanlar dediğim şeyleri anlar. Bazılarının anlamamış olması normal. Kendisi zaten benim muhattamım değil. Onun derdi şöhret olmak, kendi yönetimi bile sevmiyor onu ben onu sevsem ne olur sevmemsem ne olur. Bu konuda sallayan arkadaşlarımızda bir şeyleri başarsınlar görelim. Barcelona ve Real Madrid'e 5 atsınlar alkışlayalım. Nevzat Aydın'ı tanımam, tanımak da istemem, gerekli bir adam olsa tanırdım. Tanınacak bir tarafı da yok zaten karamürsel sepetinin, karamürsel sepeti herkes yoluna" şeklinde konuşmuştu.

İŞTE NEVZAT AYDIN'IN ATTIĞI TWEET

"Şikecinin düşmesine az kaldı. :)"

Editör: TE Bilişim