Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Scout Ekibi'nden sorumlu yönetici Nevzat Aydın, gün içinde Trabzonspor Kulübü'nde futbola dair tüm görevlerinden istifa ettiğini açıklamıştı. Aydın, ardından sosyal medya hesabından Barcelona'da olduğunu takipçiyle paylaştı. 

Trabzonspor'un 2-1 mağlup olduğu Gümüşhanespor karşılaşmasında yer almayan Nevzat Aydın, Barcelona'nın Panathinaikos ile oynadığı basket maçını izledi. Aydın maç öncesi ise takipçileriyle paylaştığı tatlı fotoğrafıyla ''tatlıyı severim'' mesajı verdi.

Trabzonspor'da Muharrem Usta yönetiminde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Nevzat Aydın'ın bu hareketi sosyal medya üzerinden bordo mavili taraftarlarca tepkiyle karşılandı. 

Bazı bordo mavili taraflarlar, ''Başkanım bari Trabzonspor taraftarı kan ağlarken böyle şeyler paylaşmayın. Keyfiniz yerinde olabilir ama biz kafamızı kaldıramıyoruz'', ''1 yıl boyunca hatta buna 2 yıl da diyebiliriz... Tatlıyı yiyemediğin zaman belki bizi anlardın. Ama tabii ki suç senin olmaz, satıcıda değildir. Usta yapacak, birileri satacak tatlıyı'', ''Boş vaatlerinizle kandırdınız milleti, 3-5 farkla kazandınız seçimi... şimdi 50. yılda 2. ligde oynarız şikeci Sivasla.'', ''Afiyet olsun başkan, taraftar kan ağlasın siz yiyin, için, gezin'', ''Yemeğe gösterdiğiniz özeni keşke Trabzonspor'a da gösterseniz'', ''Tatlıyı, gezmeyi sevdiğin kadar Trabzonspor'u sevmedin'' şeklinde tepki gösterdiler.