Milli takım aday kadrosunu ve Sadri Şener'in AİHM'e yaptığı başvuruyu değerlendiren Nevzat Şakar, "Mahkeme sonuçları ve cezalar ortada" dedi.
 
Şakar, "Bu sene 10 bin kombine sattık. Sadece kombine alan taraftarımız gelmiş olsaydı statımızın yarısı dolardı. Bilet fiyatlarıyla gelmemelerinin alakası olmadığını düşünüyorum. Taraftarımızın bizi yalnız bırakması gerçekten çok üzücü..."
 
"Başkanımız başvuruyu yaptı. Biz hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Taraftarımız sevincini yaşıyor. Şampiyonluğumuzu kutluyor..."
 
"Bizler Abdullah Avcı'nın adaletine güveniyorduk ve hala güvenmek sitiyoruz. Şuanda kalecimiz Onur Kıvrak Türkiye'nin en formda kalecilerinden. Kıyım devam ediyor. Böyle olmamalıydı. Türkiye'nin en az gol yiyen kalecisi en formda kalecisi. Onur'un mutlaka milli takım aday kadrosunda olmasını bekliyorduk..."
 
"Kupamızı istiyoruz. Hukukun gittiği yere kadar gideceğiz. O kupayı alacağız, bunu açık ve net bir şekilde söylüyorum. Gerekli hukuksal haklarımızı sonuna kadar savunacağız. Biz adelete güveniyoruz. Bu işin sonunda Trabzonspor'un aleyhine bir sonuç çıkma ihtimali yoktur. Mahkeme sonuçları ortada, cezalar ortada bunu kimse örtmez. Kesinlikle olumlu sonuç bekliyoruz adalet-hak-hukuk yerini bulacaktır..."