Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Başkan Sadri Şener'e verdiği hak mahrumiyeti ve para cezalarıyla ilgili olarak, "Federasyon sağ olsun bizi abone etti. Kombine biletimiz var. Devamlı ceza yazıyor. Geçimini bize bağladı. En iyi müşterisi biziz." dedi.
İŞ OLSUN DİYE TRANSFER YAPMAYACAĞIZ
Trabzonspor'un Antalya kampındaki antrenmanını izleyen Asbaşkan Nevzat Şakar, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Cenk Tosun ve Eren Derdiyok'un transferiyle ilgili soruları yanıtlayan Şakar, şunları söyledi:
"Başkanımızın da açıkladığı gibi yerli iyi bir santrfor bulursak kadromuza katacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımız var. Bize uygun, en doğru oyuncu bulursak alacağız. Ama bulamazsak, iş olsun diye, sırf almış olmak için oyuncu almayacağız."
 
DEFANSA TAKVİYE KONUSU
Şakar, Giray'ın sakatlığı ve Bamba'nın Afrika Kupası'nda olması nedeniyle defansa takviye yapıp yapmayacakları konusundaki soruyu da, "Giray'ın sağlık durumu henüz netleşmedi. Netleştikten sonra olumsuz bir durum olursa, ki inşallah olmayacak diye düşünüyorum, transfer konusunu değerlendireceğiz. Göğsünde ağrılar olduğunu söyledi. Tetkikler yapılıyor. Yarına kadar belli olur. İnşallah sağlığına kavuşur ve aramız katılır" diyerek yanıtladı.
 
FEDERASYONA TEPKİ
Şakar, PFDK'nın Başkan Sadri Şener'e verdiği 30 gün hak mahrumiyeti ile Şener ve kulübe verilen para cezalarıyla ilgili olarak da, "Federasyon sağ olsun bizi abone etti. Kombine biletimiz var. Devamlı ceza yazıyor. Geçimini bize bağladı. En iyi müşterisi biziz" dedi.
 
GEÇ GELENLER CEZALANDIRILACAK
Kampa geç katılan Colman, Henrique ve Alanzinho ile ilgili Şenol Güneş'in raporunu beklediklerini vurgulayan Şakar, şöyle devam etti:
"Şu anda bize ulaşan bir rapor yok ama olacak. Gerekli cezaları alacaklar. Burası ciddi ve önemli bir kulüp. Burada profesyoneller hak ettiklerini kazanıyorlar ama yanlış yaptıkları zaman gerekli cezaya da katlanacaklardır."
 
Şakar, gönderilmesi düşünülen futbolculardan sadece Sapara'ya Orduspor'dan ciddi bir teklif olduğunu, Vittek ve Cech için ise hiçbir kulübün kendilerine başvurmadığını söyledi.