Trabzonspor'un İstanbul'da Galatasaray ile golsüz berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Şakar, "Trabzon'daki maçta biz iyi oynamadık onlar iyi oynayıp kazanmıştı. Bugün Galatasaray kendi sahasında kötü oynadı. Biz bir puan kazandık. Yolumuza devam ediyoruz. Kalan iki maçımızı kazanıp muhtemelen ligi üçüncü bitiririz." dedi.

"58. maddenin değiştirilmesine karşıyız bunu daha öncede belirtmiştik.Aykut Kocaman İstabulspor'dan nasıl kovuldu bunu bir irdeleyin demedim bu güne kadar.Biz Trabzonsporluyuz ve her zaman onurlu ve şerefli mücadele ederiz."

Bir gazetecinin Fenerbahçe ile Beşiktaş maçı sonrasında Aykut Kocaman ve Volkan Demirel'in "Rakibi kutluyoruz. Mücadelenin nasıl yapıldığını gösterdiler" şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Asbaşkan Şakar, şunları ifade etti:

"Ben rakip takımın oyuncu ve antrenörleri hakkında yorum yapmaktan kaçınıyorum. Ancak Aykut Kocaman, İstanbulspor'dan niçin kovuldu dedik. Biz Trabzonspor olarak şerefimizle mücadele ediyoruz. Yeneriz veya yeniliriz. Şerefli ve onurlu şekilde oynarız."

Şakar, Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir'in yapmış olduğu açıklamalarla ortamı gerdiğini ifade etti.

Fenerbahçe Yönetimi'nin Yıldırım Demirören Federasyonu'nu başarılı bulmasını ise "İşlerine geldiği için başarılı buluyorlar." diye niteledi.



Editör: TE Bilişim